Sådan handler du hos os

Sikkert køb

ssl-secure

Vores betalingssider er sikret med SSL-kryptering, som beskytter dine følsomme og personlige oplysninger.

dankort ikon

Vi modtager MobilePay, Dankort, kreditkort, Paypal (herunder også udenlandske kreditkort) samt bankoverførsel.

Du kan se nærmere på vores udvalg i ovenstående menu under Shop og købe vin enten direkte online eller ved at skrive til:

sales@californiawine.dk


Pristryghed

California Wine driver forretning med største integritet. Vi sætter en ære i ikke at tage overpriser, og derfor kan vi heller ikke holde brandudsalg med store rabatter. Når vi importerer gode fund, giver vi besparelsen videre til dig med det samme. Du kan derfor med tryghed vide, at når du handler hos os, vil du ikke kunne finde samme vin til underpriser eller “storkøbspriser” et andet sted i landet.

Vores fair prissætning finder du afspejlet ved at sammenligne med vine fra andre danske butikker og deres vejl. udsalgspriser i USA. For eksempel koster en flaske Brazin ‘B’ Old Vine Zinfandel $15 i USA og 165 kr hos forhandleren i Danmark. Til sammenligning koster vores Candor Zinfandel også $15 i USA, og vi sælger den for 150 kr i Danmark. Du får altså en bedre vin til prisen – også uden tilbud!


Fragt

Vi har fordelagtige priser på forsendelse af vin over hele landet og til Europa. Nedenstående priser gælder for brofaste øer i Danmark. Fragtpriser til Europa varierer i henhold til forsendelsesland.

Gratis fragt ved køb for min. 1000,-
Fragt ved køb for under 1000 kr: 75,-


Fragt eller afhentning

Vores vine kan afhentes efter aftale i den hyggelige vinbar tæt på os:

Xocovino
Kejsergade 1 / Gråbrødre Torv
1207 København K

Åbningstider:
Tirsdag-torsdag 13 – 18
Fredag 13 – 22
Lørdag 12 – 17

Alle leveringer til Xocovino kan afhentes fra fredagen efter bestillingen.

Kontakt os på sales@californiawine.dk eller ring på 51 71 05 71, hvis du vil aftale nærmere.


Det formelle

Alle priser er inkl. moms og er for flasker à 750 ml, med mindre andet er angivet.

Vores vine bliver afsendt hver fredag, og bestillinger skal være indbetalt senest dagen før, altså torsdag, kl. 12.


Skulle du være uheldig

California Wine tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret. Du kan vælge at bytte til en anden vin eller få pengene retur, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Vi beder dig om at kontake os, inden du returnerer varer. Vi beder dig også medsende din kvittering. Vinen skal være i samme stand som på købstidspunktet.

Hvis du har fået en vin med fejl (f.eks. smag af kork), bytter vi selvfølgelig gerne. I så tilfælde beder vi dig returnere vinen og proppen sammen med en kort forklaring, og så leverer vi omkostningsfrit en ny flaske.