Handelsvilkår

Sådan handler du hos os

COVID-19 – sådan sikrer vi vores varer

Det er en svær tid for os alle. Her hos California Wine holder vi åbent for levering. Vi gør naturligvis vores yderste for at sikre vores varer og medarbejdere. Vi følger helt specifikke forholdsregler, som bl.a. indebærer:

  • Afspritning ved pakning af varer
  • Afspritning under levering
  • Levering uden direkte kontakt til kunden
  • Ingen underskrift på levering

Som en ekstra tak til vores kunder tilbyder vi i øjeblikket fragt for kun 49,- SAMT fri fragt ved ordrer over 500,-.

Grundet den øgede nethandel pga. de nye, danske restriktioner, er vi af vores fragtfirmaer blevet bedt om, at alle ordrer nu sendes til pakkeshops.


Alkohol og aldersgrænser

California Wine støtter ansvarlig nydelse af vores vine. Du skal være minimum 16 år for at kunne købe vine hos os, i visse tilfælde minimum 18 år. I henhold til dansk lovgivning er vi forpligtiget til at spørge efter og se gyldigt billed-ID, hvis vi er i tvivl om køberens alder. Smil, hvis du bliver spurgt – du må se ung ud 🙂


Sikkert køb

ssl-secure

Vores betalingssider er sikret med SSL-kryptering, som beskytter dine følsomme og personlige oplysninger.

Vi modtager MobilePay, Dankort, kreditkort, Paypal (herunder også udenlandske kreditkort) samt bankoverførsel.

Du kan se vores udvalg i ovenstående menu under Shop og købe vin enten direkte online eller ved at skrive til:

sales@californiawine.dk


Pristryghed

California Wine driver forretning med største integritet. Vi sætter en ære i ikke at tage overpriser, og derfor kan vi heller ikke holde brandudsalg med store rabatter. Når vi importerer gode fund, giver vi besparelsen videre til dig med det samme. Du kan derfor med tryghed vide, at når du handler hos os, vil du ikke kunne finde samme vin til underpriser eller “storkøbspriser” et andet sted i landet.

Vores fair prissætning finder du afspejlet ved at sammenligne med vine fra andre danske butikker og deres vejl. udsalgspriser i USA. For eksempel koster en flaske Brazin ‘B’ Old Vine Zinfandel $15 i USA og 165 kr hos forhandleren i Danmark. Til sammenligning koster vores Candor Zinfandel også $15 i USA, og vi sælger den for 150 kr i Danmark. Du får altså en bedre vin til prisen – også uden tilbud!


Fragt

Vi har fordelagtige priser på forsendelse af vin over hele landet og til Europa. Nedenstående priser gælder for brofaste øer i Danmark. Fragtpriser til Europa varierer i henhold til forsendelsesland.

Gratis fragt ved køb for min. 1000,-
Fragt ved køb for under 1000 kr: 75,-


Hurtig levering

Vi leverer dine vine 2-5 dage efter bestilling, afhængig af transporttid.

Kontakt os på info@californiawine.dk eller ring på 51 71 05 71, hvis du vil aftale nærmere.


Helt basalt

Alle priser er inkl. moms og er for flasker à 750 ml, med mindre andet er angivet.


Skulle du være uheldig

California Wine tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret. Du kan vælge at bytte til en anden vin eller få pengene retur, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Vi beder dig om at kontakte os, inden du returnerer varer. Vi beder dig også medsende din kvittering. Vinen skal være i samme stand som på købstidspunktet.

Hvis du har fået en vin med fejl (f.eks. smag af kork), bytter vi selvfølgelig gerne. I så tilfælde beder vi dig returnere vinen og proppen sammen med en kort forklaring, og så leverer vi omkostningsfrit en ny flaske.