Vinsmagninger

Få en helt særlig vinoplevelse! Udover vores egne vinsmagninger og vinmiddage afholder vi også smagninger for firmaer, vinklubber og private arrangementer. Smagningerne ledes af Anja Clarke, som har boet i Californien i over 15 år og er tæt knyttet til den californiske vinbranche. Så ud over at smage amerikanske vine fra små producenter, får I også historierne om de enkelte vine og familieproducenter – samt de seneste trends og nyheder fra Californien.

Smagningerne holdes i ægte amerikansk stil – casual! De er underholdende og uformelle – og ofte med en overraskelse eller to. For os behøves gode vine ikke drikkes i højtidelige rammer, men er mindst lige så fantastiske, når alle i selskabet har det hyggeligt sammen.

Smagningerne sammensættes efter jeres ønsker, og vi kan fx servere en ostetallerken med frugt hertil; det går jo ikke at servere amerikansk vin på tom mave!

Priser starter fra 275,- pr. person for en smagning på 2 timer med 6 vine, inkl. vært, lokale og snacks, for grupper fra 10 personer og opefter. Mindre grupper kan også arrangeres.

Til vores smagninger tager vi ofte særlige vine ind, som ikke længere kan fås – heller ikke i USA. Kontakt Anja Clarke på 51 71 05 71 eller mail til sales@californiawine.dk og hør mere om vores vinsmagninger.