Vinsmagninger for firmaer, vinklubber og vinentusiaster

Få en helt særlig vinoplevelse! Udover vores egne vinsmagninger og vinmiddage afholder vi også smagninger for firmaer, klubber og entusiaster. Smagningerne ledes af Anja Clarke, som har boet i Californien i 15 år og er tæt knyttet til den californiske vinbranche. Så ud over at smage amerikanske vine fra små producenter, får I også historierne knyttet til de enkelte vine og familier – samt de seneste trends og nyheder fra Californien.

californisk vinsmagning vinflaske

Smagningerne holdes i ægte, amerikansk stil – casual! De er underholdende og uformelle – og ofte med en overraskelse eller to. For os behøves gode vine ikke drikkes i højtidelige rammer, men er mindst lige så fantastiske, når alle i selskabet har det hyggeligt sammen.

Smagningerne sammensættes efter jeres ønsker, og der bliver altid serveret snacks hertil; det går jo ikke at servere amerikansk vin på tom mave!

Priser starter fra 275,- pr. person for en smagning på 2-3 timer med 7 vine, inkl. vært, lokale og snacks, for grupper fra 10 personer og opefter. Mindre grupper kan også arrangeres.

Til vores smagninger tager vi ofte særlige vine ind, som ikke længere kan fås – heller ikke i USA. Kontakt Anja Clarke på 51 71 05 71 eller mail til anjaclarke@californiawine.dk og hør mere om vores vinsmagninger.