ERHVERV


Samarbejde med restauranter, hoteller, vinforretninger og vinklubber er af afgørende vigtighed for os. Vi bruger meget tid på at sætte os ind i de enkelte erhverv, og sammen finder vi løsninger, som passer til den aktuelle situation.

HoReCa

California Wine samarbejder med nogle af de bedste restauranter i Danmark og leverer vine, der passer til den enkelte restaurants koncept. Vores langsigtede samarbejde med vores producenter sikrer, at vi kan en levere en høj kvalitet og konstant forsyning til restauranter og hoteller i Danmark.

Med vores mangeårige tætte tilknytning til det californiske vinmiljø har vi en ekspertise om udviklingen og tendenserne i Californien, som kun få andre har mulighed for at opnå i Danmark.

Vi smager utallige californiske vine hver måned, og dermed kan vi let sammenligne dem med og udvælge de producenter, vi ønsker at samarbejde med.

Vi mener, at med alle gode vine følger en god historie – om producenten, årgangen, vinområdet eller den specifikke vin. Vi udvælger bevidst vine, som kan give os mere end velsmagende dråber; vi vælger vine med oplevelser.

Vinforretninger

Vi samarbejder med vinforretninger, som værdsætter god kvalitet, små vinproducenter og en god historie. Fleksibilitet er af stor vigtighed for os, og vi skræddersyr gerne vinforretningers californiske udvalg, så det passer til hver enkelte butik.

Vores sortiment spænder bredt og dybt, både hvad angår prisklasser og vintyper, og derfor har vi altid noget for enhver kvalitetsbevidst smag. Desuden har vi med vores tætte, lokale kontakter løbende adgang til restpartier af god vin til endnu bedre priser.