THE BOARDROOM

The Boardroom er California Wines vinklub, hvor du bl.a. får 15 % rabat på alle ikke-nedsatte vine i vores almindelige sortiment, gratis fragt og adgang til The Shapingroom, der indeholder helt særlige, sværttilgængelige vine, som kun kan købes af Boardroom-medlemmer.

The Boardroom er på nuværende tidspunkt fuldt besat, men du kan tilmelde dig ventelisten gennem vores mailingliste her.

The Boardroom fokuserer på fleksibilitet for medlemmerne. Som medlem kan du vælge mellem to forskellige smagekasser med 6 vine to gange om året – eller du kan bestille begge kasser. Det er naturligvis muligt at ændre status fra sæson til sæson alt efter smag og behag. Du skal dog være opmærksom på, at kun aktive Boardroom-medlemmer (dvs. de, som bestilte en kasse ved sidste Boardroom-udgivelse) har adgang til Boardroom-fordelene samt førsteret til valg af Boardroom-pakke ved næste udgivelse.

Udbuddet varierer fra sæson til sæson, alt efter hvad vi er heldige at få fingre i, og priserne er derfor heller ikke faste. Typisk ligger priserne på 2.000-2.800 kr. for 6 vine. Da de allokerede vine er yderst begrænsede, har vi kun få Boardroom-pladser.

Som aktivt Boardroom-medlem får du 6 særligt udvalgte vine 2 gange årligt samt:

  •  gratis fragt på alle bestillinger
  • 15 % rabat på ikke-nedsatte vine i det ordinære sortiment
  • adgang til The Shapingroom
  • særrabat på arrangementer (smagninger, vinmiddage, events osv)

Grundet Boardrooms popularitet og det begrænsede antal specialvine, vi kan få hjem, kan vi ikke garantere medlemsskab for nye medlemmer. Vi gør vores bedste for at gøre alle glade.


The Shapingroom

The shapingroom er Boardroom-medlemmernes skatkammer, som indeholder vine, vi ikke sælger andre steder. Mange af vinene har vi kun få flasker af, og de er totalt udsolgte i USA. Med The Shapingroom ønsker vi at vise medlemmerne noget af det absolut bedste fra Californien.

Shapingroom-listen bliver sendt ud til Boardroom-medlemmer i forbindelse med Boardroom-udgivelserne samt på forespørgsel.


Mailinglisten

Tilmeld dig vores mailingliste og hold dig orienteret om nyheder og få gode tilbud ved at følge linket her. Vi sender som regel kun vores tilbud ud til mailinglisten, så der er noget at se frem til!