Capstone vinuddannelse

California Wine Institute har i samarbejde med San Francisco-baserede Full Circle Wine Solutions udviklet CAPSTONE, California Wines* vinuddannelsesprogram. Målet med uddannelsen er at skabe et lettilgængeligt uddannelsesforløb for så mange vininteresserede – entusiaster såvel som professionelle – som muligt verden over.

Med 4 certificeringsniveauer og praktiske smagekurser med godkendte undervisere i hele verden er dette sandsynligvis det mest omfattende vinuddannelsesprogram overhovedet om Californien! California Wine Institutes uddannelsespartner, Vinakademiet og René Langdahl Jørgensen, er medorganisator på uddannelsen.

Capstone California tilbyder fire kursusniveauer:

  • Introniveau
  • Mellemniveau
  • Avanceret
  • Ekspert/Ambassadør

Efter hvert gennemført niveau får de deltagere, som har bestået, et uddannelsescertifikat samt andre spændende fordele og kan avancere til næste niveau.

Hvert niveau bygger oven på det foregående og dækker historie, geografi, klima, jordtyper, druesorter, dyrkning, vinificering, lagring, vinlovgivning, officielle klassifikationer, terminologi, producenter, årgange og vin som erhverv. Hvert kursus er en god blanding af selvstudie og online-timer, som er udviklet, så du kan gennemføre dem, som det passer ind i din tidsplan.

Gå ind på vinakademiet.dk for at få mere information og tilmelde dig næste kursus: vinakademiet.dk/capstone/

*California Wine Institute og California Wines er ikke affilieret med California Wine ApS.