Kaena

Aloha! Mød en blomstrende vinproducent, som ifølge Wine Spectator er en “rising star”. Det er ingen tilfældighed, at en hawaiisk-inspireret blomst pryder Kaenas logo. Ejer og winemaker Mikael Sigouin voksede op på Hawaii, men arvede interessen for vin fra sin tyske onkel. Han har arbejdet som assisterende winemaker for Fess Parker og Beckmen Vineyards (hos sidstnævnte også head winemaker), og her fik han virkelig sans for især Grenache-druen og andre Rhône-druer, som han nu bruger i sine egne vine. Mikaels mangeårige arbejde i Santa Ynez-dalen gør, at han kan sikre sig druer fra de mest ansete vinmarker i området.

Kaena lægger stor vægt på naturlighed og anvender kun naturligt forekommende gær – ingen enzymer eller malolaktiske bakterier – så vinene kan fremvise det bedste fra de marker, de stammer fra. Vinnavnene afspejler det oprigtigt tætte forhold til Hawaii og naturen, ligesom Kaena – Mikaels navn på hawaaisk – betyder “potentiale til at blive fremragende”.

UA-34650506-1